Україна здійснила заборону на в'їзд на свою територію чоловікам з Російської федерації у віці від 16 до 60 років. Потрапити на територію країни можуть лише ті, хто прямує в зв'язку з гуманітарними цілями – наприклад, похорони чи поминки.

У зв'язку з прийняттям такої міри на пропускних пунктах на кордоні посилився контроль. У Держприкордонслужбі уточнюють, що прикордонники безпосередньо в пункті пропуску під час співбесіди будуть вирішувати, пропускати росіян чоловічої статі та призовного віку в Україну.

Ця подія викликала бурхливу реакцію користувачів соціальних мереж, причому як в Україні, так і Росії.

найкращі, смішні і незвичайні реакції:

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, Шнуров віршами відреагував на заборону в'їзду в Україну

Російський артист Сергій Шнуров написав сатиричний вірш про заборону в'їзду в Україну чоловікам-росіянам від 18 до 60 років. Сатиричний сенс вірша викликав захоплення шанувальників.

Шнурів опублікував текст у своєму мікроблозі в соціальній мережі Instagram. “Нас поділили”, “Який жах”, “Красунчик”, - написали передплатники в коментарях.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" "Недоязык": українці гідно відповіли безмозким путиноидам, текст 18+

У Росії триває масова істерика з-за України. Зараз російські ЗМІ буквально захворіли питаннями українських реалій. В даний момент Україна стала в Росії однією з найбільш обговорюваних тем. Природно, більше в Росії говорити не про що.

Також "Знай.uа" писав про те, що У Лаврова натякнули на захоплення частини України

В МЗС Росії заявили про можливу окупації одразу трьох українських міст, де присутні дипломатичні установи.

Про це стало відомо зі слів скандально відомої "представниці" МЗС Росії Марії Захарової.