Як інформує офіційний сайт НБУ, на 3 грудня Нацбанк встановив такий офіційний курс гривні до світової валюті:

100 USD США – 2822.2764 (30 листопада – 2839.0932 )

00 EUR – 3205.8238 (30 листопада – 3232.8754)

У п'ятницю, 30 листопада, котирування гривні до долара США на міжбанківському валютному ринку України до закриття торгів були на рівні 28,17/28,20 грн/дол.

Обмін валют
Обмін валют

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Як повідомляє дилер комерційного банку, ці котирування на 13 копійок вище за рівень закриття вчорашніх торгів. Котирування гривні по відношенню до євро на рівні 31,99/32,02 грн/євро.

За повідомленням НБУ, курс гривні на міжбанку за станом на 12:00 становить 28,2311 грн/дол.

Нагадаємо, Видають зарплати фальшивками: українцям масово підсовують фальшиві гроші, гряде фінансовий колапс

Фінансові експерти стурбовані ситуацією, яка останнім часом склалася на валютному ринку України, адже обмінники та банки масово заполонили фальшиві гроші.

гроші
гроші

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на відповідні коментарі фінансових експертів.

У повідомленні говориться, що п'ята частина тіньових коштів у країні — це підроблені купюри. Найчастіше аферисти підробляють гривні великих номіналів — 200 і 500 купюри.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Українцям пояснили, чим загрожує військовий стан економіці

Вперше в історії України ввели воєнний стан у 10 областях України. Воно почне діяти з 9:00 28 листопада і триватиме 30 днів до 27 грудня 2018 року. Експерти відзначили, що довгостроковий вплив на економіку країни зараз спрогнозувати неможливо.

Різке подорожчання і збільшення попиту на долар в обмінниках – це результат паніки, пише “POLITEKA”.

Українці бояться негативних наслідків воєнного стану. Невизначеність і нерозуміння призвели до того, що люди хочуть захистити свої заощадження. Вони масово скуповують на ринку американську валюту, створюючи збільшення курсу і, як наслідок, обвал гривні.

Також "Знай.ua" писав про те, що Українцям розповіли, які гроші підробляють найчастіше: терміново перевірте гаманці