Збройні сили України (ЗСУ)
Збройні сили України (ЗСУ)

В Україні - воєнний стан, що варто знати кожному з нас

Верховна Рада проголосувала за введення воєнного стану з 9:00 28 листопада 2018 на 30 діб на територіях областей прилеглих до українсько-російського кордону, до Чорного та Азовського морів. Підтримало 276 депутатів.

євробляхи
євробляхи

Режим транзит: українцям нагадали про грошову заставу при ввезенні авто

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Українцям нагадали про нові правила ввезення з-за кордону авто. Оновлений закон передбачає внесення грошової застави за транспортний засіб, який знаходиться на території України у режимі транзиту або тимчасового ввезення.

Став відомий винуватець пожежі в київському ТЦ

У понеділок, 26 листопада, близько 17:00 невідомі закидали ТРЦ Ocean Plaza димовими шашками, в результаті чого всі відвідувачі і працівників торгового центру було терміново евакуйованіо. З'явилася інформація про те, що це зробили радикальні активісти, які раніше вже влаштовували акції протесту під Ocean Plaza з фаєрами і балончиками. Тоді націоналістичні організації "Січ" і "Сокіл" протестували проти російського бізнесу в Україні.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Трамп прокоментував ситуацію в Азовському морі

Президент США Дональд Трамп прокоментував ситуацію у Керченській протоці, під час якої було поранено українських моряків. Трамп зробив свою заяву журналістам, виходячи з Білого дому, повідомляє Reuters.

"Нам не подобається, що відбувається", - заявив він. Трамп зазначив, що сподівається на поліпшення ситуації.

газ
газ

Українці платитимуть за газ космічну суму: коли це станеться і кого торкнеться

Тарифи на тепло для населення України зростуть на 15,9% – 19,8% відповідно з новою ціною на газ, підвищеної урядом з 1 листопада на 23,5% в рамках домовленостей з Міжнародним валютним фондом (МВФ).