Одеські курсанти та військовослужбовці Інституту Військово-Морських сил оприлюднили відеозвернення, де висловлюють підтримку морякам, які були полонені росіянами в Чорному морі.

Одеські курсанти

В даному навчальному закладі навчалося більшість моряків, які в подальшому будуть заарештовані спецназом РФ. Курсанти висловлюють українським військовослужбовцям підтримку, а їх вважають вчинок героїчним.

Вони пишаються тим, що моряки виявилися мужніми і відданими українському народові і Збройним силам, обіцяючи докласти всі зусилля, щоб захоплені в полон моряки були як можна швидше звільнені з лап окупантів.

Нагадаємо, "Велика сімка" закликала Росію відпустити українських моряків і розблокувати Керченська протока

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" (Канада, Франція, Німеччина, Італія, Японія, Великобританія, США) і верховний представник Європейського Союзу з питань зовнішньої політики і політики безпеки Федеріка Могерини закликали Росію звільнити українських моряків і кораблі ВМС України, захоплені в районі Керченської протоки. Про це йдеться в їх спільній заяві, розміщеній на сайті уряду Канади.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" "Не могла ні говорити, ні плакати. Він віддавав мені останнім", - шокуючі визнання матері українського моряка, подивіться, кого забрала Росія

Він марив морем і готовий був віддати родині останнім – про такому сина мріє кожна мати. Так само і в селі Надитичи, що на Львівщині, живе жінка, яка пишається тим, що виховала гідного людини.

Російські окупанти доставили незаконно захоплених в Чорному морі і заарештованих в окупованому Сімферополі українських моряків в московських СІЗО.

Стало відомо, що в "Лефортово" запроторили 21 українського моряка, ще троє перебувають у лікарні найвідомішої російської в'язниці "Матроська тиша".

Також "Знай.ua" писав про те, що З викрадених українських моряків здерли одежу і кинули в пекло московських СІЗО