Вчені з Гавайського університету стверджують, що вже до середини цього століття люди зіткнуться з великими проблемами. Дослідники оприлюднили карту майбутніх аномальних явищ на планеті.

Згідно з їхніми прогнозами, до 2050 року кількість таких явищ значно зросте, і з часом ця тенденція буде тільки посилюватися. Вчені відзначили, що в регіонах, які вважаються найбільш спекотними, вже через кілька років почнеться посуха, також почастішають природні пожежі. У регіонах з високою вологістю повітря почастішає кількість повеней і затоплення родючої землі. Нагадаємо, що раніше британські дослідники оприлюднили схожий прогноз.

Згідно з їх даними, вже в 2070 році населення Землі різко скоротиться через глобальні кліматичні зміни. Дослідники стверджують, що майже у всіх куточках землі почнеться посуха, яка викличе дефіцит продуктів. Згідно з цим прогнозом, через 50 років населення планети скоротиться мінімум на 1 млрд людей, і з роками ця цифра буде різко збільшуватися.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Раніше повідомлялося, що з кожним роком Луна наближається до Землі приблизно на 1 сантиметр.

Якщо швидкість наближення природного супутника нашої планети такою і залишиться, через 65 млрд років він впаде на Землю. Деякі дослідники переконані, що фатальний день може настати значно раніше.

Згідно з фізичними законами Всесвіту, Місяць не може впасти на Землю, оскільки в момент максимального наближення земна гравітація розірве природний супутник на шматки, а найбільші з них почнуть падати у вигляді величезних метеоритів. Вчені підкреслили, що Місяць падати на Землю не буде, так як вмираюче Сонце перетвориться на білий карлик і знищить нашу планету набагато швидше природного супутника.

Нагадаємо, карпатський мольфар, який передбачив війну, зробив сенсаційне пророцтво.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", у липні українці побачили найтриваліше затемнення сторіччя.

"Знай.uа" писав про те, як тотальне затемнення Місяця перетворить вас в цього звіра.