Швидкісний експрес з Києва в аеропорт "Бориспіль" зламався на наступний день після його запуску.

Про це повідомляють Громадське.

Зокрема, відзначається, що експрес покинув столичний вокзал, проте доїхати до кінцевої станції й досі не може через технічну. поломку.

"Ми виїхали о 11:01 з вокзалу, повинні були прибути через 37 хв (в 11:38 - ред), але до сих пір на під'їзді. До аеропорту 5 км і ось уже 12:15, а ми до сих пір стоїмо", - розповів кореспондент Василь Пехнё.

Відомо, що зупинка сталась через проблему з двигуном експреса. Через, що потяг не заводитися. У свою чергу провідниця повідомила, що прибуде буксир для переїзду до аеропорту.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"У мене рейс о 12:45 в Доху в Катар, з Катару до Австралії. Через затримку поїзда я не зможу вилетіти. Це якийсь свавілля", - розповів Данило, один з пасажирів поїзда.

Більше того подібна зупинка може спровокувати грандіозний скандал, адже на експресі перебуває доволі багато іноземців, які дуже невдоволені ситуацією, яка склалась. Один з них він розповів, що компанія повинна була б попіклуватись за пасажирів та влаштувати трансфер з найближчої зупинки, коли вже стало відомо про поломку.

"Мій рейс відправляється через годину. Хто компенсує мені втрати? Хто буде купувати новий квиток. Ми застрягли тут. Я не встигну на свій літак. Я впевнений, що ніхто нічого не компенсує мені. Вони повинні були враховувати графік вильоту рейсів. Якщо вони знали, що є якісь проблеми, вони повинні були організувати трансфер для пасажирів в аеропорт ще на першій зупинці, але цього не сталося і ось ми тут. А мій літак відправляється о 13:10, через 55 хв, тому у мене немає шансів встигнути", - розповідає австрієць Мартін, який сьогодні планував повернутися додому до Відня.

Варто відзначити, що скандальний глава Укрзалізниці Євген Кравцов вранці 1 грудня порадив людям скористатись послугами саме залізниці, а не автомобільного транспорту.

"Є порада: якщо збираєтеся в аеропорт - то їхати треба тільки "Kyiv Boryspil Express". Ціна від сантиметрів снігу на дорогах не залежить - фіксовані 80 грн. Таксисти сьогодні просять в 5 разів дорожче - від 400. Почніть подорож не в пробках", - писав він.

Крім того варто відзначити, що в останній день осені, "Укрзалізниця" відкрила новий маршрут, якого всі так довго чекали. 30 листопада запустили експрес до Борисполя та назвали, за скільки українцям обійдеться поїздка зі столиці до Міжнародного аеропорта.

Потяги курсуватимуть досить часто. Квиток в один кінець обійдеться у 80 гривень.

Нагадаємо, Укрзалізниця вводить важливі зміни поїздок.

Як повідомляв "Знай.ua", Укрзалізниця припинила продавати квитки, на вокзалах паніка.

Також "Знай.ua" писав, що українцям озвучили назву найочікуванішого маршруту.

"Укрзалізниця" запустила експрес до аеропорту "Бориспіль"