Для українців з'явилися дуже радісні новини. З'явилася інформація, що автомобільне паливо в Україні до Нового року може суттєво подешевшати. За листопад 2018 року бензин став доступніше на 1-1,5 грн. Эксперты заявляють, що це далеко не межа. За останній місяць поточного року ціни можуть опуститися ще настільки ж.

АЗС
АЗС

Тим не менш залишаються деякі ризики через воєнний стан, національна валюта вже відреагувала. Як позначиться на цінах воєнний стан, і яких цифр чекати українцям у грудні 2018 року, повідомляє видання "Сьогодні".

АЗС
АЗС

В даний момент повний бак авто бензином А-95+ дешевше на 70 гривень, ніж місяць тому. Ціни впали через нафту та курсу гривні. У середньому пальне подешевшало на 1-1.5 грн/л:

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

-А-95+ – 1.46;

-А-95 – 1.44;

-А-92 -1.29;

-Дизпаливо – 1.12;

-Автогаз – 0.57.

Українська національна валюта вела себе добре, заявляє експерт Геннадій Рябцев. А вартість пального залежить від курсу національної валюти та вартості нафтопродуктів на кордоні. У свою чергу, вартість нафтопродуктів визначається через нафтові котирування європейських агентств, які прив'язано до цін на нафту.

Варто нагадати, що в Україні вступили в дію нові правила розмитнення авто з іноземною реєстрацією і в ДФС вже відзвітували про перші результати. Так званий "закон Южаніной" поновив формулу розрахунку акцизів, а також передбачає пільги - знижка на перші 90 днів, коли вартість розмитнення обійдеться вдвічі дешевше.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що, те, скільки втрачають сьогодні водії щодня на заправку авто не можуть не засмучувати. Ціни на паливо дуже відчутно б'ють по сімейному бюджету. Експерти дали кілька порад, як економити під час заправки і як правильно їздити, щоб не використовувати занадто багато палива.

Не всі знають, що коли загоряється лампочка "нульового" рівня палива в баку ще є запас бензину чи дизпалива. Зазвичай це 5-6 літрів. Такої кількості пального вистачає на 40-50 кілометрів пробігу. А цього часу вистачить, щоб знайти дешевшу заправку.

Нагадаємо, "жигулі" та " Ланоси можуть зникнути назавжди: влада готує черговий закон-знущання.

Як повідомляв Знай.uа ціна на нафту впала у прірву, Трамп задоволений, як слон.

Знай.uа писав, підвищення цін на газ: у Гройсмана прикинули, скільки заплатять українці в 2019.