У понеділок, 3 грудня, майже по всій території України очікується прохолодна і морозна погода. При цьому на заході країни і на узбережжі Чорного та Азовського морів стовпчики термометрів піднімуться до плюсових позначок. Синоптики прогнозують опади тільки на заході. Про це повідомляє український Гідрометцентр.

Так, на півдні буде найтепліше. Зокрема, в Одеській області і в Криму повітря прогріється до +4 ... + 6 градусів. У західних областях теж – відлига. А на Львівщині температура повітря буде на рівні +3 ... + 5 градусів.

Варто відзначити, що холоди прийдуть на північний схід країни. На Харківщині температура повітря опуститься до -4 ...- 6 градусів.

Крім того, майже в усіх областях 3 грудня буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Проте в західних регіонах синоптики прогнозують сніг з дощем. Вітер південний, 5 – 10 метрів на секунду.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Прогноз погоди на понеділок, 3 грудня, в містах України:

Ужгород – +2 ... + 4

Львів – +3 ... + 5

Івано-Франківськ – +2 ... +4

Тернопіль – + 1 ... + 3

Чернівці – +2 ... +4

Хмельницький – 0 ... + 2

Луцьк – +2 ... +4

Рівно – + 1 ... + 3

Житомир – -1 ... + 1

Вінниця – -1 ... + 1

Одеса – + 4 ... + 6

Миколаїв – + 2 ... + 4

Херсон – + 1 ... + 3

Сімферополь – + 4 ... + 6

Кропивницький – 0 ... -2

Черкаси – 0 ... –2

Чернігів – -2 ... -4

Суми – -3 ... -5

Полтава – -1 ... -3

Дніпро – -1 ... -3

Запоріжжі – 0 ... + 2

Донецьк – -1 ... + 1

Луганськ – -1 ... -3

Харків – -4 ... -6

Київ – 0 ... -2

Нагадаємо, що погода вносить корективи в життя українців, транспорт не курсує за маршрутами, ходити вулицями важко. А ось в аеропортах української столиці через потужний нічний снігопад масово затримують рейси.

Як повідомляв портал Знай.иа, новий тиждень для українців почнеться з морозів, але вже у вівторок, 4 грудня, очікується потепління. У результаті впливу атмосферного фронту, українців "потішить" мокрий сніг та ожеледиця.

Також портал Знай.иа писав, що на українців вночі на Новий рік чекає справжня зимова погода мороз і сніг.