Синоптики дають прогноз, що в понеділок, 3 грудня, територію України опади оминуть, крім західних областей – там очікуються дощі та мокрий сніг, також попереджають про ожеледицю на дорогах.

Про це повідомляє Український гідрометцентр.

“Хмарно з проясненнями. Без опадів, лише в західних областях вдень невеликий мокрий сніг і дощ. Вночі та вранці у західній частині місцями туман. На дорогах країни ожеледиця. Вітер переважно південний, 5-10 м/с, у Карпатах окремі пориви 15-20 м/с", - йдеться в повідомленні.

погода в Україні
погода в Україні

Нічна температура протримається в районі 7-12 градусів морозу, центральні і східні області очікують 13-15 градусів морозу, вдень — 0-5 градусів морозу; у західних і південних областях вночі 3-8 градусів морозу, вдень — 0-5 тепла.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще


4-5 грудня Україну чекає хмарна погода з проясненнями. "У західних, 5 грудня в північних і центральних областях мокрий сніг і дощ, місцями ожеледь, на решті території без опадів. У більшості областей вночі та вранці туман. На дорогах ожеледиця", - йдеться в повідомленні.

Вітер південний, 5 грудня на заході північно-західний, 5-10 м/с.

Температура повітря вночі та вдень від 3 морозу до 2 тепла (вдень 4 грудня у південних і західних областях 1-6 градусів тепла); 4 грудня у східній частині вночі 6-11 градусів морозу, вдень - 0-5 градусів морозу.

погода
погода

6-7 грудня Україну чекає часом мокрий сніг і дощ. Нічна температура буде в районі 0-6 градусів морозу (6 грудня на сході до 9 морозу), вдень - від 3 градусів морозу до 3 тепла; у південній частині вночі від 4 морозу до 2 тепла, вдень 0-6 градусів тепла.

В Українській столиці і області 3 грудня так само прогнозується ожеледиця. Хмарно з проясненнями, без опадів. Вітер південний, 5-10 м/с. Температура вночі становитиме 7-9 градусів, вдень - 0-2 морозу. По області вночі 7-12 градусів, вдень - 0-5 морозу.

Нагадаємо, Чекаємо весну: сніг замурував головні повітряні ворота України, пасажирам повідомили сумну новину

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Погода на початок тижня: зима потягне українців в морозну безодню, але ненадовго

Також "Знай.uа" писав про те, що Погода на Новий Рік: українців попередили, до чого готуватися