У Мережі активно обговорюють красиву відповідь української журналістки Яніни Соколовської російським пропагандистам. Соколовська принизила агресора публічно, причому на його ж каналі. Журналістка виступила з висловлюванням про саміт G20 в Аргентині і агресію РФ в Чорному морі в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія-1". Ведучий програми Євген Попов такого точно не очікував і впустив щелепу.

"Ви кажете, що не треба дратувати російського ведмедя, адже ви навіть не помічаєте, який він змарнілий, облізлий. Його вже ніхто не боїться. Навіть якось гидко до нього підходити. Цю відразу зараз G20 демонструє по повній програмі. Його вже боятися сенсу немає ніякого. Ось ці три українські кораблика, два з яких катери, а один буксир, вони вам зараз відгукнуться сильніше, ніж справа Скрипалів", – заявила Яніна Соколовська.

Ведучий незграбно і зовсім не граціозно, недовго думаючи, кинувся перебивати промовицю, але явно зазнав діалектичного фіаско. Його "заперечення" обмежувалися рваними і не дуже розумними репліками на кшталт "вони це хто?", "нам щоб потиснути руку, потрібно порушення кордону допускати"? Примітно, що ведучому українка не хамила. Вона ввічливо і без криків сказала, що завершить свою промову. І завершила, вмочивши російських пропагандистів головою туди, де їм саме місце.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Тому що є вже заява Сенату, є реакція Трампа. А Трамп попереджав, що він не буде зустрічатися з Путіним, якщо буде доведено те, що українські кораблі подавали заявку на прохід. Вся нерукопотискання російської ситуації видно всім. Щоб буде далі? Буде посилення санкцій. Тут зібрався коло явно не друзів Росії, а Росія все погіршує свою позицію. І зараз заяву про те, що ви вперше відкрито напали на українців, які не робили вам нічого поганого. Ось! Вона екранізована повністю", – Соколовська додала.

Українці з гордістю відреагували на заяву співвітчизниці і підняли на сміх пропагандистів і росіян.

"Попов аж не знає, що сказати, бо вмочили в г*вно по повній", "Девчуля зі сталевими яйцями! Респект", "Ведмідь давно старий, хворий і жахливо тупий", – написали користувачі.

Як говорилося в недавньому матеріалі "Знай.uа", Путін з дуже дорогим лімузином зганьбився в Аргентині. І зганьбив його, звичайно ж, його вірний пропагандист – так званий "журналіст кремлівського пулу". Він написав, що "на аргентинському телебаченні активно обговорюють характеристики і ціну лімузина Путіна.У відповідь на це і журналіста, і його правителя підняли на сміх.

Також нагадаємо: "Путін, геть!": український сусід повстав проти головного світового зла.