У молдовському місті Сороки, яке знаходиться неподалік від кордону з Україною, близько 300 осіб підняли український прапор і скандували "Путін, геть!".

Цю інформацію повідомили в Держприкордонслужбі України.

Відомо, що акція відбулася у суботу, 1 грудня. Скандування, прапор і людей було чутно і видно по іншу сторону Дністра на території Вінницької області в селі Цекинівка Ямпільського району.

"У Сороках відбувся масштабний мітинг з антипутінськими закликами. Активісти тримали в руках прапори Молдови, ЄС і України і скандували "Путін-геть!". розповіли прикордонники

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

У соціальних мережах жителі Цекинівки писали, що чітко чули скандування в селищі. Також вони зазначили, що вдячні сусідам за підтримку України у її боротьбі з російським агресором.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко оприлюднив інформацію про кількість військових і техніки Росії, яка знаходиться на кордоні з Україно. Повідомлення про це він розмісти на своїй сторінці в Twitter.

У цілому навколо України знаходитья близько 80 тисяч військовослужбовців РФ, близько 1400 артилерійських і ракетних систем, 900 танків, 2300 броньованих машин, близько 500 літаків і 300 вертольотів. Все це розміщене на території тимчасово окупованого Донбасу і Криму.

Також портал раніше писав, українці не на жарт стривожені величезними чергами в військкомати. Дивний інцидент стався в Мелітополі (Запорізька область).

У суботу, 1 листопада, біля одного з мелітопольських військкоматів утворилася величезна черга, яка не на жарт перелякала місцевих жителів, передає "Политека".

Раніше “Знай.uа” писав, що Путін готує новий удар для України. У Кремля "підгорає" через Азовське море.

Також “Знай.uа” писав, що Росія наростила угруповання кораблів і катерів на Азові до 120 одиниць, проте, за даними ВМС, тільки 24 корабля здатні нести озброєння.