Журналіст улюбленого видання президента РФ "Комсомольская правда" Дмитро Стьопін переконаний, що після прийняття в Україні закону про забезпечення функціонування української мови як державної, вплив російської мови на території України суттєво зменшитися.

Стьопін вважає, що в Україні втрачається "російська ідентичність" і цьому процесу немає опору. У своєму істеричному припадку він навіть придумав термін "криптобандеровцы".

"Два роки тому я придумав термін «криптобандерівці». Об'єктивно, переважна кількість громадян України все влаштовує в житті: військові дії на Донбасі, напад на ветеранів, проспект Бандери, тотальна українізація, істерика про "російської агресії", - вважає путінський пропагандист.

Кореспондент "Комсомольської правди" стверджує, що його термін широко розійшовся, а "деякі в Україні навіть їсти не можуть від слова "криптобандерівець", тому що чують за собою.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Степину здається, що після двох років істерії і всупереч загальній критиці з ним почали поступово погоджуватися. Він навіть стверджує, що на півночі України, в Шостці Сумської області працівники великого військового підприємства вийшли на вулиці і вимагали завантажити завод військовим замовленням.

Нагадаємо, снайперша-черниця воює проти українських військових на Донбасі. Як саме жінка потрапила до бойовиків на схід України, досі невідомо.

Як повідомляв "Знай. ua" путинским найманцям дали 48 годин, щоб забратися геть: вся країна затамувала подих - наслідки можуть бути катастрофічними. Повстанці ЦАР наказав військовим забратися з території.

"Знай. ua" писав, що Путін готує новий удар для України. У Кремля "підгорає" з-за Азовського моря.