Рух на трасі Київ-Чоп на Свалявщині буде ускладнений через проведення ремонтних робіт на ділянці недалеко від села Сусково.

Про це повідомляють в Управлінні патрульної поліції Закарпаття.

У вівторок, 4 грудня, водіям не потрібно буде з'їжджати з траси, тому що перекриття дороги буде частковим. Проте в середу, 5 грудня трасу перекриють повністю.

5 грудня приблизно до 13:00 трасу на ділянці дороги М-06 від км 752 + 375 км 753 + 775, перекриють повністю.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Правоохоронні органи рекомендують об'їжджати перекриття через дорогу районного значення недалеко від села Сусково.

Раніше повідомлялося, що в понеділок, 3 грудня в Києві на бульварі Шевченка сталася страшна аварія з тролейбусом. У нього відмовили гальма, внаслідок чого транспортний засіб ледь не влетів в будівлю.

Цю інформацію повідомляє "Інформатор".

Кондуктор тролейбуса розповів, що водій прямував у бік проспекту Перемоги. На зупинці "Вулиця Івана Франка" у транспорту відмовили гальма. Зупинити тролейбус не вдалося, тому водій вирулив на тротуар за зупинкою.

Нагадаємо, метро на Виноградар довірили будувати фірмі агресора. Обіцяне киянам метро Виноградар таки побудують, але роботу не довірили українським фахівцям, і навіть не китайцям, як у випадку з Троєщиною. Візьметься за цей проект російський бізнесмен – тендер на 6 мільярдів гривень виграв Сергій Кияшко.

Як повідомляв Знай. ua, у Києві закривають міст Патона. КМДА просить водіїв поставитися з розумінням.

Знай. ua писав, що центр Києва перекриють: коли і навіщо. В центрі столиці обмежать рух через заходів.