За блогера Олександра Барабошко, який є фігурантом справи про нібито "домаганнях і переслідуваннях студентки Наталії Бурейко було внесено заставу.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив адвокат блогера Андрій Смирнов.

Більше того адвокат розповів, що вже найближчим часом Барабошко повинні випустити із СІЗО.

"Застава за Олександр Барабошко внесений, підтверджений національним фінмоніторингом і державної судовою адміністрацією. Близько 15-16 годин документи, що підтверджують внесення застави будуть доставлені в СІЗО", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що Печерський районний суд Києва відмовився заарештувати політтехнолога і телеведучого Володимира Петрова і відпустив його під домашній арешт.

Прокуратура просила заарештувати підозрюваного з заставою 48 млн гривень.

"В задоволенні клопотання прокуратури - відмовити", - оголосив Білоцерківець вердикт суду.

У той же час суд обрав підсудному запобіжний захід у вигляді домашнього арешту до 28 січня 2019 року.

Йому заборонено залишати свій будинок у Київській області без дозволу слідчого або прокурора.

Також політтехнологу заборонено спілкуватися з іншими фігурантами справи. Крім того, він повинен здати паспорти.

Варто відзначити, що 29 листопада правоохоронні органи затримали політтехнолога Володимира Петрова і блогера Олександра Барабошко за підозрою в порушенні недоторканності приватного життя заступника начальника відділу департаменту захисту Національної економіки поліції Олександра Варченко, який є чоловіком заступника директора Державного бюро розслідувань Ольги Варченко.

Крім того варто відзначити, що героїна найгучнішого секс-скандалу України Наталія Бурейко вперше розповіли, чи справді мали місце моторошні події та звинувачення чиновника МВС.

Зокрема, дівчина розповіла, що під час широкого розголосу її охопила шалена паніка, і вона достеменно не знала, що робити. Та керувалась виключно порадами хлопця, який і запропонував її це зробити.

Нагадаємо, у секс-скандалі з чиновником МВС – нове прізвище, відоме кожному.

Як повідомляв "Знай.ua", учасниця секс-скандалу з чиновником МВС з'явилася та розставила крапки над І

Також "Знай.ua" писав, що фігурантка секс-скандалу з чиновником МВС Бурейко жила з трьома хлопцями і переживала за маму.

Наталя Бурейко. Перше інтерв'ю дівчини з секс-скандалу в "українському ФБР"