Укрзалізниця
Укрзалізниця

Укрзалізниця закрила продаж квитків: що відбувається

У вівторок, 4 грудня, в "Укрзалізниці" повідомили про накладення обмежень на онлайн-систему продажу квитків через шестиразового збільшення навантаження.

"Зараз для стабілізації роботи системи накладено обмеження у 140 сесій на секунду, яке необхідно, зокрема, для забезпечення здійснення операцій клієнтських платежів. Найближчим часом, по мірі стабілізації ситуації, обмеження будуть зняті", — наголошується в повідомленні.

Андрій Садовий
Андрій Садовий

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Садовий згадав, як обдовбався ганжубасом

Андрій Садовий вважає, що українське суспільство не готове до легалізації канабісу та проституції. Мер Львова розповів, що думає про найдревнішу професію та вживання наркотиків, а також зізнався, що і він бавився коноплями. Про це Андрій Садовий розповів в інтерв'ю блогеру і бізнесменові Андрію Оністрату в його програмі "Банкір, який біжить".

Київський вокзал у Москві
Київський вокзал у Москві

У Москві закривають вокзали, людей евакуюють сотнями. Невже почалося?

У Москві евакуювали всі вокзали через анонімні дзвінки про замінування. Евакуювали людей із будівель усіх дев'яти московських вокзалів після надходження анонімного повідомлення про загрозу вибуху. Про це повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на джерело в правоохоронних органах.

Банк
Банк

Залишилося менше місяця: українцям підказали, як отримати податкову знижку

Українці, які не є суб'єктами господарювання, а також протягом 2017 року були офіційно працевлаштовані і отримували заробітну плату, з якої утримувався податок на доходи фізичних осіб, мають право на отримання податкової знижки за наявності підстав, передбачених Податковим кодексом України. Про це повідомив відділ комунікацій ГФС в Закарпатській області.

Дружина Пєскова витрусить з обнищалого Криму останні гроші

Російська фігуристка родом з України Тетяна Навка стала співвласником компанії-виробника солі в окупованому Криму. Дружина Пєскова викупила частку в розмірі 16,67% кримської компанії "Галіт". Як повідомляють російські ЗМІ, приблизно в цей же час компанія “Галіт” виграла контракт на постачання солі для ГУП “Кримавтодор”. На сайті держзакупівель повідомляють, що сума контракту досягає майже 26 мільйонів рублів.