В Україні власники євроблях, які планували розмитнити свої автомобілі за пільговими ставками, спіткнулися о нову схему шахрайства. Відомо, що зловмисники діють як з боку митниці, так і з боку посередників.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

євробляхи
євробляхи

У сфері євроблях з'явилися так звані "посередники", які приблизно за 500 доларів готові дистанційно зняти автомобіль з обліку у будь-якій з країн Євросоюзу. Також ці посередники заявляють, що можуть надати документи на облік в Україні.

євробляхи
євробляхи

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

На жаль, такі документи в більшості випадків - підробка, і в такому разі власнику автомобіля доводиться відповідати за такі незаконні дії. Проблема номер два, вона полягає в тому, що митниці по-різному рахують оціночну вартість автомобіля, а іноді й суттєво завищують.

Обережно! З’явились шахраї! Повний перелік документів необхідних для розмитнення Нюанси по оцінці авто

Geplaatst door Доступне авто op Maandag 3 december 2018

Варто нагадати, що Комісія з міжнародної торгівлі припинила розслідування щодо імпорту легкових автомобілів з Узбекистану. Так, 3 грудня 2018 року в Мінекономрозвитку відбулося засідання Міжвідомчої комісії з міжнародної торгівлі (МКМТ), яка прийняла рішення про припинення антисубсидиційного розслідування щодо імпорту в Україну нових легкових автомобілів виробництва Узбекистану, повідомляє прес-служба відомства.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що власники автомобілів на єврономерах не надто поспішають розмитнювати своїх залізних коней за новим законом. За тиждень в Україні було оформлено всього 74 авто. Всі вони до цього перебували у митних режимах тимчасового транзиту.

Про це повідомляє представник Державної фіскальної служби України Наталія Непряхіна. За даними відомства, станом на 26 листопада розмитнили 74 автомобіля на єврономерах. За словами Непряхіної, найбільше автомобілів на єврономерах, а саме 55, розмитнили на Чернівецькій митниці.

Нагадаємо, стало відомо, скільки євроблях розмитнено за тиждень.

Як повідомляв Знай.uа золоте розмитнення: куди подіти євробляху, якщо немає грошей.

Знай.uа писав, нові умови паркування в Києві виженуть водіїв на мороз, а метро завантажать по повній: що потрібно знати.