Скандальна кремлівська рокерша Юлія Чичеріна, скориставшись методичкою пропагандистів відповіла українцям за "цькування".

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Зокрема, опальна співачка, яка не пропускає жодного "свята" в терористичних республіках "ЛДНР", розповіла про чорношкірих військових, які перебувають на службі в ЗСУ та вбивають жителів Донбасу.

Більше того за її словами більшість українських воїнів є крайніми прихильниками нацистської ідеології.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Гей-інструктори з Америки, норвежці зі своїм мухоморним чаєм, наділяє безстрашністю хуторян на час бою, стажисти з "ІГІЛ", французи всіх кольорів - ось вона, різношерста армія кривавого кондитера", - коментує Чичеріна.

Разом з тим варто відзначити, що Британський уряд почув прохання української влади та відмовив російському актору, який активно підтримує терористів "ДНР" на Донбасі Івану Охлобистіну відвідувати заходи в рамках Тижні російського кіно, що проходить у Лондоні.

"Я не знаю, чесно кажучи, для мене ця ситуація в новинку в силу геополітичних змін. Тому я волію не розбиратися, я існую в середовищі своїх колег, професіоналів, і мені цього цілком достатньо", - передає слова Охлобистіна джерело.

Як відомо, на Тижні російського кіно, куди актора не пустили, презентують і стрічку за його участю. Вона має назву "Временные трудности". Однак він її там представити не зможе.

Представник Охлобистіна Максим Брусніцин заявив, що заборона на його появу на заходах "ніяк не пов'язана з українськими активістами", які вимагали не пускати Охлобистіна.

Крім того варто додати, що поки вся Україна із завмиранням серця очікує надання Томосу про автокефалію, деяким росіянам це не дає спокою. Наш шанс отримати нарешті релігійну свободу розлютив одним із перших скандального акторка "Інтернів", який відкрито підтримував терористів так званої "ДНР" на Донбасі, Івана Охлобистіна.

У соціальних мережах він дозволив собі такі висловлювання в бік українців, що навряд чи хтось наважиться на щось подібне: охрестив і "рабами", і "підданими", запевнив, що ми нібито у будь-якому випадку будемо виконувати всі накази Кремля. В тому числі й релігійні.

Нагадаємо, Шварценеггер у Києві надихнув українців на небувалий креатив.

Як повідомляв "Знай.ua", ФІФА жорстко відфутболило Земфіру.

Також "Знай.ua" писав, що відомі російські співаки засвітили свої дряблі голоси в "ДНР".

Охлобистін, Кобзон та Чичеріна розважають бойовиків "ЛДНР"