Власники ID-карт опинилися в заручниках: українцям масово відмовляють у послугах

ID-карты, які в майбутньому повинні отримати всі українці, виявилися проблемними. Наприклад, українці масово скаржаться на нові паспорти, оскільки деякі фінансові послуги стали недоступні. Деякі установи відмовляють у фінансових послугах, оскільки пластикові документи не піддаються зчитуванню.

Путін
Путін

Путін вмирає: що робити росіянам і що буде з Україною

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Опозиціонерка Ольга Курносова поділилася своїм прогнозом для Росії після смерті чинного президента Путіна. За її словами, іншого виходу, крім поліпшення відносин РФ із Заходом не існує. Курносова стверджує, що зараз на чолі країни стоять олігархи.

Ольга Курносова вважає, що нинішній президент РФ створив в країні карикатуру сталінського режиму. Система, яку створив Путін – невдала копія системи Сталіна.

ЗСУ
ЗСУ

Гройсман розповів, коли завершиться воєнний стан: "Тільки одна умова"

Премьер-міністр України Володимир Гройсман розповів, коли завершиться режим воєнного стану на території десяти областей. Зокрема, Гройсман зазначив, що правовий режим воєнного стану припинить діяти відразу ж, як зникне загроза повномасштабної військової агресії з боку Росії.

Томос в Україні
Томос в Україні

Московські попи ухвалили зрадницьке рішення, Юда курить в сторонці

Ієрархи Української православної церкви Московського патріархату не братимуть участь в об'єднавчому Соборі за створення Української Автокефальної Церкви, який відбудеться 15 грудня. Про це повідомив голова Інформаційно-просвітницького відділу УПЦ МП архієпископ Климент.

газове родовище
газове родовище

На Харківщині виявили "Український Катар": забудьте про високі тарифи на газ

"Укргазвидобування" заявила про виявлення нового газового родовища в Харківській області. Про це повідомили в прес-службі підприємства. Зазначається, що експерти вже оцінили запаси "блакитного палива", які можуть перебувати у відкритому родовищі. Так, за їх словами, в глибинах землі може бути близько 400 мільйонів кубометрів газу. Однак перспективні ресурси родовища можуть досягати вражаючих 3,7 млрд куб. м блакитного палива.