Згідно з інформацією офіційного сайту Національного банку України, на 7 грудня Нацбанк встановив наступний офіційний курс гривні до світових валют.

100 USD США – 2787.9569 (6 грудня – 2797.5656)

100 EUR – 3164.6099 (6 грудня – 3176.3560)

НБУ
НБУ

У четвер, 6 грудня, котирування гривні до долара США на міжбанківському валютному ринку України до закриття торгів встановилися на рівні 27,88/27,90 грн/дол. Як повідомив ділер комерційного банку, поточні котирування на 8 копійок вище за рівень закриття вчорашніх торгів.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

долар
долар

Раніше повідомлялося, що Національний банк України (НБУ) відкликав генеральну ліцензію на здійснення валютних операцій, видану ПАТ "Комерційний банк "Фінансова ініціатива".

Відповідне рішення прийнято у зв'язку з порушенням ліцензіатом валютного законодавства, а також нормативно-правових актів центробанку.

Банк "Фінансова ініціатива", який 23 червня 2015 року був віднесений до категорії неплатоспроможних, продовжував здійснювати обслуговування клієнтів і отримувати в 2015-2018 рр. реєстри експортних митних декларацій своїх клієнтів за операціями, у яких відсутнє підтвердження надходження в Україну експортної виручки на мільярди гривень.

Нацбанк
Нацбанк

Раніше ми писали, що у Нацбанку чекають значного уповільнення зростання зарплат. Не дивно, адже згідно з прогнозом регулятора в 2019 році номінальна зарплата повинна зрости всього на 16%, а в 2020 на 10%.

Однак, згідно з інфляційним звітом НБУ, в реальному вираженні заробітна плата в Україні має зрости лише на 7% і 5% відповідно.

Також ми повідомляли, що середні доходи українців останнім часом впали настільки, що мільйони людей просто вимушені купувати найдешевшу і не зовсім корисну їжу: переходять на звичайні сухарі, бублики, в загальному – копійчану продукцію з борошна.

Нагадаємо, Польща в паніці за українських заробітчан, це катастрофа.

Як повідомляв Знай.uа, спочатку українцям було не по кишені м'ясо, тепер – хліб.

Знай.uа писав, як зміняться зарплати українців у 2019.