Заробіток на Forex-біржі вже давно не здається чимось неможливим для звичайних людей. Звичайно, спочатку буде непросто, але саме завдяки величезній кількості брокерів на ринку, можна навчитися без особливих зусиль.

На початку, якщо ви вирішите спробувати себе в ролі трейдера, буде досить складно. У першу чергу потрібно грамотно підійти до вибору свого брокера. Адже деякі зроблені спеціально для досвідчених трейдерів, деякі вважаються не наймумліннішими, а в деяких треба відразу ж витрачати чимало грошей.

Welkron – зовсім інша справа, адже успішний більш, ніж 2-річний досвід компанії, показує, що вони чудово справляються і готові запропонувати найвигідніші умови на ринку, як для новачків, так і для досвідчених людей.

Читайте, чому ж Велкрон відрізняється від інших брокерів.

Фондовий ринок США
Фондовий ринок США

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Welkron: вчитися у кращих, щоб стати ще краще

Вчитися на помилках інших можуть тільки розумні люди, але вчитися на успішному досвіді інших можуть одиниці.

Давайте спробуємо ввести в пошукову рядок "Хто є найбільшим трейдером Форекс" і ви безсумнівно знайдете ім'я Сороса. Сорос відомий як один з найбільших інвесторів в історії. Він визначив свою репутацію легендарного керуючого грошима, за повідомленнями, отримуючи більше 1 млрд своїй короткій позиції у фунтах стерлінгів. Він класно зробив це перед Чорною середою, 16 вересня 1992 року.

Звичайно, у нього величезна кількість послідовників і учнів, але не кожен з них досяг такого успіху, як викладачі компанії Welkron. Вони самі зізнаються, що надихнулися саме його досвідом.

Багато починаючих трейдерів в самому початку шляху швидко здаються, адже без помилок нічого не виходить. Але це буває у кожного, головне пробувати ще і ще, але, звичайно, робити це в межах розумного.

Якщо ви хочете стати успішним – наберіться терпіння, аналізуйте невдачі, робіть висновки, пробуйте нові стратегії, знайдіть свій ритм, — радить Welkron (Велкрон).

Після 2007-го року валютних брокерів стало в рази більше і тому на ринку з'явилося багато "нечесних гравців". Тому, торгуючи, потрібно бути дуже обачними.