У вихідні краще не висовувати ніс на вулицю – Київ промокне, потім промерзне, а потім ще раз промокне, столицю обуяют сніги і дощі. Синоптики радять киянам і гостям столиці подбати про парасольках і зручної і теплого взуття. "Збірну солянку" від найавторитетніших синоптиків країни публікує Информатор. Від такого прогнозу вже стає холодно, при одному тільки погляді на літери. Якщо ризикнете – читайте далі. Адже попереджений - значить, озброєний, правда?

Отже, що принесе субота, 8 грудня?У Києві вдень температура складе 0…2. Вночі стовпчики термометра опустяться до -1…1 градусів. Про це стало відомо з прогнозу Укргідрометцентру.

У неділю, 9 грудня, як і в суботу, вдень 0…2 градуси. Вночі температура становитиме -1…1 градусів. Вдень і вночі буде сухо. Швидкість вітру в суботу і неділю складе 5-10 метрів на секунду. Також протягом двох днів буде йти мокрий сніг з дощем.

За прогнозом порталу sinoptik.ua вдень в суботу стовпчики термометрів покажуть -3…0 градусів, нічна температура становитиме 0. У неділю жителі Києва побачать на градусниках -0…2 градусів, а до ночі 0. Синоптики цього ресурсу в суботу обіцяють дрібний сніг, який до вечора може стати сильнішими. У неділю на початку дня буде хмарно, а ввечері небо стане ясним. Уночі піде дощ зі снігом.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

За прогнозом синоптика Наталки Діденко, в Києві 8 грудня, а також вночі і вранці 9 грудня – піде мокрий сніг з дощем. Вдень 9 грудня опадів не передбачається. Температура повітря вдень становитиме близько 0, вночі 8 грудня -4-6 градусів, а вночі 9 грудня 0-2 градуса морозу

Як повідомляв портал "Знай.uа", Україну накриє сніговий циклон – стихія не пощадить нікого. А ще очікується налипання мокрого снігу, ожеледь та посилення вітру.

Синоптик Наталка Діденко озвучила тривожний прогноз погоди на 11−12 грудня 2018 року. Згідно з її записи в Facebook, в більшості регіонів України погода в ці дні ускладниться до нам увірветься активний циклон з південно-заходу.

Ще очікується налипання мокрого снігу, ожеледь, ожеледиця та посилення вітру.

Напомним раніше повідомлялося, що з настанням зимових морозів додається проблем і витрат у водіїв, а також у пацієнтів травматологічних відділеннях. Все тому, що ми дуже рідко замислюємося про особисту безпеку, поспішаючи на роботу або додому. Тому варто запам'ятати дієві поради лікарів і рятувальників, щоб руки і ноги залишилися цілими, а особа – без синців.

Також ми повідомляли, що зимові праздники приближаются і пора подумати, де їх провести. Для киян є безліч можливостей, де добре погуляти на вихідних з друзями або дітьми.