На вихідні в Україні очікується погіршення погоди через циклон Marielou, але до неділі атмосферний фронт зміститься на схід, температура коливатиметься близько нуля. Про це написала у Facebook синоптик Наталка Діденко.

Мокрий сніг
Мокрий сніг

"В Україні погоду будуть визначати атмосферні фронти, пов'язані з циклоном Marielou", - пише вона.

За її прогнозом в суботу, дощ і мокрий сніг випадатиме в західних, північних областях та місцями в центральній частині. На сході, півдні, в Полтавській і Черкаській областях і в районах Дніпра суттєві опади малоймовірні. Вдень невелика відлига, але вночі поморозить: -1...-6 градусів, на північному сході до -10 градусів. Вітер буде південно-західним, поривчастим.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

В неділю, 9 грудня, опади залишаться на сході, в центральній частині і в південних областях країни.

"Північ днем тимчасово очиститься від мокрого снігу та дощу, а на захід України почне надходити нова порція вологого повітря. Температура повітря в неділю буде коливатися близько нуля, на півдні і заході +2...+7 градусів", - зазначає Діденко.

У Києві 8 грудня, вночі та вранці 9 грудня очікуються мокрий сніг та дощ. Вдень 9 грудня - без істотних опадів. Температура повітря в денні години близько нуля, вночі 8 грудня -4...-6 градусів, а вночі 9 грудня 0...-2 градуси.

"Словом, найближчим часом в Україні - типова груднева какабека", - жартівливо сказала синоптик.

Напомним, найсильніші вітру, дощ і ожеледиця будуть радувати українців цілий тиждень, і це ще не все.

Знай.uа повідомляв, який буде погода на Новий Рік. Українців попередили, до чого готуватися

Раніше портал Знай.uа писав, що українців масово атакує небезпечний вірус.