У Хмельницькому відбувся досить дикий інцидент. Так, в ніч з 7 на 8 грудня на майдані Незалежності невідомі збезчестили меморіальну дошку з фото героїв Небесної сотні та загиблих українських захисників.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Нацполіції області.

З'явилася інформація, що вандали порізали фото українських героїв і зламали один із стендів.

"Повідомлення про акт вандалізму надійшло в поліцію близько шести годин ранку від небайдужого перехожого", – повідомили копи.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

В даний момент слідчі і криміналісти проводять обстеження місця злочину. За фактом цього інциденту вже відкрили кримінальне провадження за статтею "Хуліганство". Санкція цієї статті передбачає відповідальність у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Варто нагадати, що в середу, 16 листопада в Києві 16-річний зловмисник відзначився серією зухвалих нападів на жінок, яким він бризкав газовим балончиком в обличчя. Стало відомо, що хуліганові, який заради розваги розпилив в обличчя двох жінок сльозогінний газ, повідомлено про підозру. Про це розповіли в прес-службі прокуратури Києва на сторінці в Facebook.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в четвер вранці, 15 листопада, невідомі зловмисники здійснили зухвалий напад на Андріївську церкву із застосуванням "коктейлів Молотова" і газових балончиків, в результаті чого постраждав священнослужитель храму. Через зухвалий напад активно взялася столична поліція. Стало відомо, що біля Андріївської церкви правоохоронці знайшли рюкзак з "коктейлями" Молотова. Ймовірно, він належить злочинцям, які скоїли напад на храм.

Нагадаємо, літак з українцями не долетів до Шарм-ель-Шейха через НП на борту.

Як повідомляв Знай.uа посеред Москви знайшли труп відомого пропагандиста: перші подробиці.

Знай.uа писав, це повний провал: у Києві грабіжники влаштували криваву ДТП, тільки подивіться на ці обличчя.