Хвалений експрес "Київ-Бориспіль", про який було так багато розмов, знову зламався! І кияни, і гості столиці обурені до глибини душі. У соцмережах зростає хвиля обурення щодо того, що поїзд не тільки не має і половини тих переваг, про яких так солодко співала влада але і ламається на кожному кроці. Так, за тиждень експрес "Київ-Бориспіль" зламався три рази. Так, із-за поломки потягу у п'ятницю, 7 грудня, пасажирів запізнилися на рейс в аеропорту.

"Коли він зламався перший раз, я подумав - з ким не буває. Перехвилювалися. Коли він зламався другий раз, я подумав - всяке буває. Недогледіли. А сьогодні вранці він зламався в черговий раз і я подумав - який сором і ганьба. Так просто. Втоптали в л**но ідею", - написав у мережі киянин Олексій Давиденко.

"Моя знайома поїхала в аеропорт цим новим супер швидким поїздом-експресом Київ-Бориспіль і запізнилася на годину від заявленого часу. Він знову встав. Став на виїзді з Києва. Приїхав локомотив виконував функцію тягача. Перехожі пішки обганяли стоїть експрес іржали і фоткались на цьому сумному тлі. Пасажири сидять усередині проходили онлайн-реєстрацію на свої рейси через провідників поїзда", - додав Давиденко.

Як раніше повідомляв Знай.uа, злетіли з рейок всі вагони: новий експрес потрапив в аварію, десятки жертв, з'явилися перші кадри. Всіх постраждалих доставили в місцеві медпункти.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, заробитчане, збирайтеся. Укрзалізниця запустила євроекспрес. Ніяких пересадок, але доведеться підштовхнути.

Для любителів подорожувати і для тих українців, які проживають або працюють в Угорщині з'явилися гарні новини. Укрзалізниця запускає новий потяг сполученням Мукачево-Будапешт. Відомо, що рейс стартує 9 грудня.

Про це стало відомо завдяки повідомленням в. о. голови правління ПАТ "Укрзалізниця" Євгена Кравцова в соцмережі Facebook.

"Це буде щоденний прямий маршрут без пересадок. Рухомий склад, що курсує по евроколее, належить Угорським залізницям. Ми зі свого боку побудували окрему платформу, відремонтували колію, засоби сигналізації і зв'язку", - написав Кравцов.

Також ми писали, що експрес до аеропорту “Бориспіль” їздить на буксирі. У експреса є власний двигун, але після двох поломок він їздить за локомотивом. Поїздку експресу зняли очевидці. Швидкісний експрес з Києва до аеропорту "Бориспіль" зламався на наступний день після його запуску. За словами водія експреса, виникла проблема з двигуном, тому поїзд не заводився. Експрес Київ-Бориспіль виїхав у 11:01 з вокзалу і повинен був прибути в аеропорт сьогодні у 11:38, через 37 хв. Однак, через вимушену зупинку, поїзд прибув у Бориспіль близько 13 годин. Його відбуксирував інший потяг.