Швидкісний поїзд зійшов з рейок в Південній Кореї. У результаті страшної аварії постраждали 14 людей. Відомо, що потяг їхав з Каннина до Сеулу, в ньому знаходилися 198 пасажирів.

Про це стало відомо завдяки повідомленню південнокорейського видання Yonhap News.

Згідно з інформацією видання, всі 10 вагонів експреса зійшли з рейок на швидкості 103 км/год о 7:35 за місцевим часом (00:35 за Києвом), через п'ять хвилин після відправлення. Відомо, що всіх постраждалих відправили до місцевих медустанов.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Так, Міністерство державних територій, інфраструктури і транспорту Південної Кореї направило спецгрупу для з'ясування обставин аварії. Як повідомляють журналісти, це перша подібна аварія на залізниці між Каннином і Сеулом, яку відкрили в грудні 2017 року, перед початком зимових Олімпійських ігор у Пхенчхані.

Варто нагадати, що користувачі мережі сміються над відео, на якому група чоловіків штовхає рельсобус Pesa "Укрзалізниці" в депо. Відео опублікував канал на YouTube "Події дня". Судячи по погоді, воно знято десь на початку грудня. Експрес "Київ-Бориспіль" з аеропорту на Центральний залізничний вокзал ламався двічі - 1 та 4 грудня. Раніше повідомлялося, що стало відомо, що залізничний експрес з Києва в аеропорт Бориспіль Kyiv Boryspil Express зламався посеред дороги вдруге за тиждень.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поки серед пасажирів не стих ажіотаж через відсутність квитків на новорічні свята, Регіональний філіал Південно-Західна залізниця "Укрзалізниці" збирається серйозно озброїтися.

Керівництво перевізника закуповує пістолети, гвинтівки і патрони за 2,6 млн грн з ПДВ. Про це повідомляється на сайті Prozorro. Постачальником зброї стане Державне науково-виробниче об'єднання "Форт" МВС України.

Нагадаємо, непрацюючий експрес зате з VIP-кімнатою: пасажирів багатостраждального поїзда шокували нововведенням.

Як повідомляв Знай.uа сюрприз від "Укрзалізниці": залізничні каси вирішили закрити назавжди.

Знай.uа писав, залізничне пекло перед Новим Роком: українців довели до відчаю, шлють прокльони Омеляну.