Для любителів подорожувати і для тих українців, які проживають або працюють в Угорщині, з'явилися гарні новини. Укрзалізниця запускає новий потяг сполученням Мукачево-Будапешт. Відомо, що рейс стартує 9 грудня.

Про це стало відомо завдяки повідомленням в. о. голови правління ПАТ "Укрзалізниця" Євгена Кравцова в соцмережі Facebook.

Укрзалізниця
Укрзалізниця

"Це буде щоденний прямий маршрут без пересадок. Рухомий склад, що курсує по євроколії, належить Угорським залізницям. Ми зі свого боку побудували окрему платформу, відремонтували колію, засоби сигналізації і зв'язку", - написав Кравцов.

Відтепер вже офіційно. Довгоочікуваний перший рейс сполученням «Мукачево-Будапешт» стартує з 9 грудня цьогоріч. Це буде...

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
Geplaatst door Євген Кравцов op Vrijdag 7 december 2018

Відомо також, що час в дорозі складе близько 6 годин. Сподіваємося, що новий експрес не доведеться штовхати, як це сталося з багатостраждальним "бориспільським".

Варто нагадати, що експрес до аеропорту “Бориспіль” їздить на буксирі. У експреса є власний двигун, але після двох поломок він їздить за локомотивом. Поїздку експресу зняли очевидці. Швидкісний експрес з Києва до аеропорту "Бориспіль" зламався наступного дня після його запуску. За словами водія експреса, виникла проблема з двигуном, тому поїзд не заводився. Експрес Київ-Бориспіль виїхав об 11:01 з вокзалу і повинен був прибути в аеропорт сьогодні об 11:38, через 37 хв. Однак, через вимушену зупинку, поїзд прибув у Бориспіль близько 13 години. Його відбуксирував інший потяг.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поки серед пасажирів не стих ажіотаж із-за відсутності квитків на новорічні свята, Регіональний філіал Південно-Західна залізниця "Укрзалізниці" збирається серйозно озброїтися. Керівництво перевізника закуповує пістолети, гвинтівки і патрони за 2,6 млн грн з ПДВ. Про це повідомляється на сайті Prozorro. Постачальником зброї стане Казенне науково-виробниче об'єднання "Форт" МВС України.

Нагадаємо, у Києві перекриють дороги через приїзд Грібаускайте: повний список.

Як повідомляв Знай.uа непрацюючий експрес зате з VIP-кімнатою: пасажирів багатостраждального поїзда шокували нововведенням.

Знай.uа писав, сюрприз від "Укрзалізниці": залізничні каси вирішили закрити назавжди.