Жителі одного з будинків російської столиці організували збір підписів проти сімей з дітьми, які страждають від онкозахворювань. Так звані "корінні" мешканці під'їзду виступають проти того, щоб ці сім'ї знімали в їх будинку квартири.

Про цей дикий інцидент стало відомо завдяки повідомленню координатора благодійного фонду "Волонтери на допомогу дітям-сиротам" Наталії Машкової.

Так, "старша" по під'їзду налаштувала мешканців на таку хвилю: "заборонити хворим на рак орендувати квартиру". Що найжахливіше, так це те, що в петиції жінка стверджує, що рак - це заразне інфекційне захворювання, тому онкохворі ставлять під загрозу здоров'я мешканців будинку.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

"Ми збираємо підписи, щоб у нас в під'їзді не було онкодиспансеру, ракової лікарні. У нас розсадник інфекції", — ось таку заяву видала запалена свідомість під'їзної активістки.

Машкова заявляє, що ця жінка активно агітує мешканців на користь своєї ініціативи і розповідає людям "про 157 заразних вірусів". Також сусідка звернулася зі скаргою до Росспоживнагляду.

Машкова зазначила, що петиція не має юридичної сили, оскільки власники квартири можуть здавати її в оренду кому завгодно. Вона планує розвісити в під'їзді інформаційні матеріали про те, що рак не передається повітряно-крапельним шляхом.

Збір підписів відкрили після того, як стало відомо, що власники житла уклали договір з благодійним фондом. Організація надає квартиру сім'ям з онкохворими дітьми, які приїжджають до Москви на лікування в центрі імені Рогачова. Така практика існує у багатьох фондах: хворі отримують квоти від держави на лікування у столиці, проте не можуть собі дозволити орендувати житло на час терапії.

Варто нагадати, що в Сіетлі у страшних муках померла жінка, в організм якої потрапила так звана "амеба-пожирач мозку". Лікарі виявилися безсилі їй допомогти, так як виявити справжнього ворога було проблематично. Відразу запідозрили пухлину.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з московського концертного залу "Світ", де Лев Лещенко повинен був брати участь у фіналі Всеросійського конкурсу "На Благо Миру" його терміново відвезли в лікарню. Про це пишуть російські ЗМІ. Зараз вже відомо, що за лаштунками концерту співак відчув себе погано і йому одразу ж викликали швидку.

Нагадаємо, перевірте, може ви у зоні ризику: названо найпопулярніші професії, що викликають рак.

Як повідомляв Знай.uа померла легендарна правозахисниця.

Знай.uа писав, повстання машин почалося: робот відправив до лікарні понад 20 людей.