Редакція американського видання Time опублікувала 100 кращих фотографій 2018 року - в список також потрапив знімок фотографа Анастейші Тейлор-Лінд з прифронтовій Авдіївки Донецької області.

"Аліна і Ігор Ліщина цілуються під час весільної церемонії в громадському центрі, розташованому поруч з мінним полем, в Авдіївці, Україна", - свідчить підпис до фото.

Відзначимо, що всі вибрані знімки рейтингу показують різні події і людей всьому світу, які сколихнули громадськість: на фото зображені, в зокрема, наслідки пожеж у Каліфорнії, королівське весілля принца Гаррі і Меган Маркл, зустріч американського президента Дональда Трампа і лідера КНДР Кім Чен Ина, міграційний криза в США і в світі і багато іншого.

В Time зазначають, що від трагедії свята, від перспективних починань до похмурих прощань, ці зображення запам'ятовують знаменний 2018 рік. Фотографи спрямували свої камери в всіх напрямках по всьому світу, щоб показати ці сцени, часом ризикуючи власною безпекою і дозволили нам бути віртуальними свідками всього цього.

Напомним, Обстановка на Донбассе накаляется, но украинские герои мастерски расправляются с врагом

По данным штаба ООС на утро пятницы, 7 декабря, боевики шесть раз открывали огонь по позициям украинских войск на Донбассе. В том числе вооружением, которое запрещено минскими соглашениями.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Как ранее сообщал Знай.ua, Волонтер рассказал о мыслях Путина на Донбассе и как победить в войне: "Никаких других способов не существует"

Также Знай.ua писал о том, что Под Киевом произошло ЧП: десятки военных оказались на больничных койках