Українці масово скаржаться на збої в роботі сервісу "Приват 24", які почалися з самого ранку 10 грудня. Як пишуть самі клієнти у соціальних мережах, недоступний переважно інтернет-банкінг.

Крім того, поки що не вдається здійснити будь-які платіжні операції. Після звернення до технічної підтримки банку, стало відомо, що до першої години ночі 11 грудня в системі "Приват24" для бізнесу будуть проводитись регламентні роботи.

При цьому сервіс повністю доступний для фізичних осіб.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Дивіться: Нові ризики та виклики для банківської системи України

Нагадаємо, українцям повідомили оновлений курс валют в Україні. Як повідомляв "Знай.ua", міністрами закордонних справ країн ЄС затверджено рішення стосовно запровадження санкцій проти 9 осіб, відповідальних за організацію "виборів" в ОРДЛО. Також "Знай.ua" писав, в 2019 році в Україні число вихідних днів з нагоди релігійних і державних свят збільшиться на 11.