У Карпатах висота снігового покриву станом на ранок 10 грудня 2018 року подекуди сягає 35 см. Про це повідомляє відділ гідрологічних прогнозів Українського гідрометцентру в Facebook.

За даними синоптиків, за станом на 8-му годину ранку у понеділок,10 грудня на сніголавинному посту Пожежевська температура повітря близько трьох градусів морозу, пориви вітру до 9 м / с. В горах стоїть туман а сніг продовжує падати. Висота снігового покриву подекуди досягає 32 см. "Сніг хуртовинний, слабозакріплений", - йдеться в повідомленні.

Крім того повідомляється, що на сніголавинному посту Плай температура повітря становить 2- 6 градусів морозу, пориви вітру до 7 м / с, туман, сніг. Висота снігового покриву становить 8-18 см, сніг свіжий, пилоподібний.

"На сніголавинному посту Драгобрат температура повітря 4-8 градусів морозу, сніг. Висота снігового покриву становить 35 см", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, майже на всій території України найближчим часом різко зіпсується погода, попередили співробітники Укргідрометцентру. У понеділок, 10 грудня, слід чекати ураганів та заметіль. Тих, хто збирається в гори, у ДСНС закликають втриматися від екстремальних походів, оскільки у цей період збільшується ймовірність сходження лавин.

Представники Держслужби з надзвичайних ситуацій просять бути обережними на вулиці, особливо це стосується водіїв, адже видимість на дорогах може бути вкрай поганою, а самі дороги слизькими.

За словами "надзвичайників", особливо відчують на собі удари стихії жителі північних, центральних, південних і західних областях.

Як повідомляв портал Знай.ua, синоптики шокували світ правдою про погодні аномалії, які очікують нашу планету уже найближчим часом.

Також Знай.ua писав, вчені попередили про катастрофічні наслідки такого явища, як Ель-Ніньо.