Комунальні тарифи в Києві стають все більш "драконівськими". З'явилася офіційна інформація про те, що з початку 2019 року комуналка буде коштувати на 22% дорожче. Про це стало відомо з повідомлення Національної Комісії, яка здійснює регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг. Так, виробництво тепла від компанії Київтеплоенерго тепер коштує значно дорожче, повідомляє Цензор.нет Як виживати в таких умовах, кияни не мають ні найменшого поняття.

Зокрема, тариф для виробництва та надання населенню послуг з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води підвищився на 22,7% - з 785,94 грн за ГКал до 964,19 грн за ГКал.

Тариф для виробництва тепла для релігійних організацій зріс на 105,8% - з 478,56 грн за ГКал до 985,02 грн за ГКал.

У той же час тариф для бюджетних організацій та інших споживачів знизився на 17,1%, - з 1187,75 грн за ГКал до 984,67 грн за ГКал.

Нові тарифи набудуть чинності з 1 січня 2019 року.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше НКРЕКП схвалила зниження тарифів на електроенергію для жителів Києва.

Варто відзначити, що прем'єр-міністр Володимир Гройсман раніше заявив, що у зв'язку з подорожчанням газу тарифи на опалення можуть зрости не більше ніж на 16%.

Нагадаємо, всі обіцянки Гройсмана – коту під хвіст. Українців гидко "кинули" з комунальними тарифами, розщедритися доведеться на третину більше.

Раніше повідомлялося, що з 1 січня 2019 року українців чекає нове підвищення пенсій на цей раз добавку отримають військові пенсіонери. Також влада обіцяє з квітня наступного року ввести автоматичну індексацію всіх пенсій в залежності від інфляції та зростання середніх зарплат, а також передати пенсійному фонду право контролю за своєчасною та повною сплатою ЄСВ. Експерти кажуть, що тільки контроль не допоможе, потрібні заходи, які дозволять значно збільшити надходження в пенсійний фонд за рахунок виведення зарплат з тіні, передає "Сьогодні".

Нагадаємо, українцям показали нові умови монетизації субсидій.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", українцям можуть відключити газ.

Також Знай.uа" писав про можливе підвищення тарифів ЖКГ.

Нагадаємо: "Сказали, що вcе": ціле місто відразу залишився без листонош, нікому приносити гроші пенсіонерам. Пенсіонери б'ють на сполох. Дізнайтеся з нашого недавнього матеріалу, що відбувається і з чим пов'язані такі неприємні зміни.