Ще для шести теплокомуненерго Національна комісія, що здійснює держрегулювання у сфері енергетики і комунальних послуг, затвердила підвищені тарифи на теплопостачання для населення.

Ця інформація стала відома у вівторок, 11 грудня.

У цілому, тарифи на виробництво теплової енергії були підвищені на 4%-21%.

Регулятор прийняв рішення, що:

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
  • для КП «Вінницяміськтеплоенерго» тариф підвищено на 20%;
  • для КП «Гортепловодоенергія» (Хмельницька обл.) на 18%;
  • для ТОВ «Ровнытеплоэнерго» – на 18%;
  • ДКП «Хмельницьктеплокомуненерго» – 19%;
  • КПТМ «Черкассытеплокомунэнерго» – 18%;
  • ПРАТ «Черкаське хімволокно» – 21%.

Також повідомляється, що комісія повинна прийняти рішення про зміну тарифів для останніх двох з 26 ТКЕ – ТОВ «Євро-реконструкція» та ТОВ «Фірма»ТехНова».

Таким чином, зараз тарифи на теплоенергію приведені у відповідність із зміною ціни на газ для 24 з 26 ТКЕ. Нові тарифи на вироблену ТКЕ теплоенергію набирають чинності з 1 січня 2019 року.

Нагадаємо, з 1 січня 2019 року українцям доведеться платити за опалення більше. Таке рішення прийняла Нацкомісія, що регулює сферу енергетики і комунальних послуг. Глава НКРЕКУ Оксана Кривенко у соцмережі Facebook написала, що середній відсоток зростання не перевищить відсоток збільшення вартості газу – 23,5%.

"Тарифи розглядалися за зверненням ліцензіата, після проведення відкритих обговорень на місцях за участю органів місцевої влади та суспільства", – написала Кривенко.

Інфографіка свідчить, що в середньому для українців тариф підніметься на 12%-24%. Рішення прийнято про підвищення ціни на тепло для 18 із 26 запланованих постачальників. Тарифи залишилися 8 ліцензіатів будуть розглянуті 11 грудня.

Як повідомляв Знай.uа, влада погрожує залишити українців без пенсій: здавалося б, куди гірше.

Також Знай.uа писав, газовий полон: українцям назвали нову фантастичну цифру, в це важко повірити.