Колишній працівник патрульної поліції Харківської області Денис Кучеренко отримав російське громадянство.

поліція
поліція

Про зрадник повідомив на своїй сторінці у Іnstagram та опублікував відповідні фото.

На кадрах видно два паспорти – український та російський, а також поліцейський жетон і посвідчення.

"Дякую всім, хто у скрутну хвилину мені допоміг, дякую всім, хто хоч якось причетний до отримання цього паспорта... Дякую МВС РФ, дякую ФСБ РФ, дякую всім службам і спецслужб, дякую В. В. Путіну, дякую Росія!!! Дякую за нове життя, за життя з чистого аркуша, за нові можливості з великою і рідною країною, пишаюся тим, що я – росіянин", - написав зрадник під фото.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Крім того, на сторінці чоловіка опубліковано фото біля російського військового комісаріату.

"Мета поставлена, перешкод більше немає", - написав екс-поліцейський.

При цьому на сторінці багато фото чоловіка, де він у формі патрульної поліції, фото дозволу на зброю тощо.

Те, що саме Кучеренко отримав російське громадянство, на своїй сторінці в Facebook підтвердила і екс-працівниця патрульної поліції області та колищня колега копа-перевертня.

Нагадаємо, один із високопоставлених офіцерів української армії три роки працював на російську розвідку. У цьому Сергій Лазарєв (позивний "Сократ") особисто зізнався в одному з інтерв'ю після затримання і відправлення у Лук'янівському СІЗО.

Одне, на що він тепер сподівається – можливий обмін, але зв'язатися ні з ким поки що не може: в ізоляторі телефони заборонені. У Росії, вже традиційно, доля затриманого мало кого цікавить, його вважають "відпрацьованим матеріалом".

Раніше Знай.uа писав про те, що з'явилася інформація про іще одного члена екіпажу російського судна, яке здійснювало агресію проти України у Керченській протоці.

Також Знай.uа повідомляв, що у ЗМІ просочилася інформація про імовірних нападників на українські судна у Азовському морі, які були нахабно взяті штурмом у неділю, 25 листопада.