Для розгону мітингів Росгвардія планує спустити 200 млн рублів бюджету на закупівлю броньованих автомобілів "Урал". Так, тендер на придбання 15 машин УРАЛ опублікований на сайті держзакупівель.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

Згідно з документами, всього в 2019 році в рамках державного оборонного замовлення буде закуплено 15 бронемашин "Урал-4320ВВ", кожна з них коштує понад 13 мільйонів рублів.

Цікаво, що вже ніхто нічого не приховує, навіть провідний інженер-конструктор "Уралу" Віктор Сурков вже заявляв раніше, що серія бронеавтомобілів "Урал-4320ВВ" навряд чи використовуватиметься у бойовій обстановці, але ідеально підходить для розгону несанкціонованих мітингів та акцій.

Варто нагадати, що нещодавно стало відомо про закупівлю Росією новітньої зброї, призначеної для розгону мітингів. Про це пишуть ЗМІ з посиланням на відповідну інформацію Держконтракту. У повідомленні говориться, що в Росії закупили автомобілі, оснащені системою комплексної нелетальної дії, що включає лазерні випромінювачі. Росгвардія отримала в розпорядження два таких автомобіля. Зазначається, що така установка може використовуватися для розгонів мітингів з допомогою оглушення та засліплення порушників.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що чемпіон світу з рукопашного бою застрелив лейтенанта Росгвардії в нічному клубі в Махачкалі. Відомо, що стрілянина почалася відразу ж після словесного конфлікту. Також наголошується, що під час критичного моменту в конфлікті один з людей витягнув пістолет і розстріляв двох кривдників. Лікарі, які прибули на місце конфлікту константували смерть одного з конфліктуючих.

Нагадаємо, зґвалтування поліцейської в Росії: у справі з'явилися 2 нові жінки і багато крові.

Як повідомляв Знай.uа прийшла з подругою: у справі про групове зґвалтування поліцейської з'явилася свідок.

Знай.uа писав, у столиці силовики вбили понад 40 людей під час протесту.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще