Представники "ЛНР" передали українській стороні 42 ув'язнених, які не захотіли відбувати свій термін на підконтрольних територіях. Про це в середу, 12 грудня, заявила уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова Фейсбуці.

В цей раз представники окупаційної адміністрації на тимчасово окупованих територіях в Луганській області передали нам 42 людини. Також українській стороні були передані їхні кримінальні справи.

Передача засуджених сталася на території підконтрольного Україні Щастя.

Перший заступник голови Верховної Ради України Ірина Геращенко уточнює, що мова йде про людей, засуджених до початку конфлікту на Сході. 14 грудня "ЛНР" повинна передати Україні решти ув'язнених. Це сталося завдяки домовленостям у Мінську.

Як каже Денисова, це єдиний випадок, коли «ЛНР» передає засуджених з непідконтрольних територій. В цілому більше 100 засуджених у "ЛНР" захотіли відбувати термін на території України.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Щойно у містечку Щастя забрала наших засуджених, яких утримували у в’язницях на непідконтрольній частині Луганської...

Geplaatst door Людмила Денісова op Woensdag 12 december 2018

Нагадаємо, Ситуація на Донбасі загострюється, українські вояки під безперервним вогнем знищують путінських шавок

На Донбасі в результаті обстрілу бойовиків один український військовий отримав поранення.

Про це повідомили в прес-центрі штабу ООС.

Зараз вже відомо, що протягом поточної доби проросійські бойовики на Донбасі 8 разів порушували режим припинення вогню. Крім того, супротивник застосував заборонену Мінськими угодами зброю.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Українські військові відправили в пекло вбивцю Василя Слепака

Черговий бойовик з російсько-терористичних формувань на окупованій частині Донбасі отримав по заслугах і був ліквідований українськими військовими.

Також "Знай.ua" писав про те, що Путінські бойовики готують химатаку на Донбасі: коли чекати неминучого

Росія може влаштувати на Донбасі нові провокації - в цей раз, із застосуванням хімічної зброї.

Цю інформацію повідомив на своїй сторінці у Facebook координатор групи "Інформаційне опір", народний депутат Дмитро Тимчук.