Народний депутат Надія Савченко, яку звинувачують у державній зраді, зробила заяву про свій стан після нетривалого голодування.

Про це пише УП

Савченко заявила, що через тиждень сухого голодування частково втратила зір і слух.

Про це вона написала у листі, який 13 грудня зачитав головуючий суддя на засіданні Шевченківського райсуду Києва, передає.

Надія Савченко

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У листі зокрема йдеться про те, що через погіршення здоров'я вона фізично не зможе відвідати засідання суду, оскільки зараз відбувається процес виходу з сухого голодування.

"Фізично я не в змозі брати участь у судовому засіданні через запаморочення та часткової втрати зору і слуху та сильну задишку, при якій боляче ходити", - написала Савченко в суд.

Також Савченко додала, щоб трохи відновити самопочуття їй потрібне час.

Також пона попросила перенести слухання, оскільки вона не може бути присутньою на найбижчому засіданні. Щодо терміну, то це може бути, за словами Савченко, на наступному тижні, після того, як вона пройде реабілітацію.

Савченко

"Для відновлення і виходу з сухої голодовки мені потрібен час. Сьогодні я не в змозі виїхати до суду за станом здоров'я, тому прошу перенести судове засідання на наступний тиждень, щоб дати мені час на реабілітацію", - йдеться в листі нардепа.

Нагадаємо, сетра нардепа Савченко Віра розповіла, чому її так непокоїть стан Надії після п'яти днів голодування.

Як повідомляв портал Знай.ua, Надія Савченко зробила шокуючу заяву та закликала народ "не дати себе обдурити".

Також Знай.ua писав про те, що Савченко озвучили кінцевий вердикт.

Дивіться: Савченко погрожує голодуванням