Підозрювана у державній зраді народна депутатка Надія Савченко вже п'ятий день голодує. Її станом висловила занепокоєння сестра Віра.

"Вона виглядає дуже погано. Я не бачила її такою ніколи, - повідомила Віра Савченко у своєму Facebook. - Ні в російських в'язницях, ні в українських, ні на війні. Коли людина так раптово переходить на сухе голодування - він згасає на очах. Особа неживого кольору. І чорніють руки від конденсованої крові в судинах. Вночі судоми. Нирки болять. Очі світяться ще життям. Правозахисники мовчать. Ліберальна громадськість сором'язливо тупить очі".

Як відомо, Савченко знову оголосила про голодування 5 грудня. Надію Савченко затримали 22 березня у Верховній Ради після того, як парламент зняв із неї недоторканність.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Їй інкримінують вчинення дій з метою насильницького повалення конституційного ладу та захоплення державної влади, посягання на життя державного чи громадського діяча, готування до терористичного акту, сприяння терористичній організації та незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами та вибуховими речовинами.

Сама нардеп відкидає звинувачення і стверджує, що вела розмови про організацію терактів, аби ввести в оману владу.

Дивіться: Надія Савченко знову оголосила сухе голодування

Нагадаємо, столичний апеляційний суд залишив у силі попереднє рішення Шевченківського райсуду у справі Надії Савченко. Як повідомляв "Знай.ua", Надія Савченко, яку підозрюють у державній зраді, оголосила сухе голодування. Також "Знай.ua" писав, народний депутат Надія Савченко після операції на колінному суглобі змушена пересуватися на милицях.