Народний депутат Надія Савченко, яку підозрюють у підготовці терактів, закликала всіх охочих продовжити війну на сході України ще на п'ять років, проголосувати на президентських виборах за Петра Порошенка.

Про це нардеп написала на своїй сторінці в Facebook.

Надія Савченко нагадала, що Порошенко обіцяв закінчити війну за лічені години. Також вона звернулася до українців з проханням не дати себе обдурити.

"Українці! Не дайте пошити себе в дурні! Ви вже одного разу проголосували за президента, який обіцяв війну за лічені години закінчити. Хочете продовжити війну ще на п'ять років, тоді проголосуйте знову за Порошенка! Слава Україні!" Надія Савченко

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Українці! Не дайте пошити себе в дурні! Ви вже одного разу проголосували за президента, який обіцяв війну за лічені...

Geplaatst door Надія Савченко op Maandag 26 november 2018

Нагадаємо, рішення РНБО щодо запровадження військового положення в Україні прийняв президент Петро Порошенко – документ від 26 листопада 2018 року "Про надзвичайні заходи по забезпеченню державного суверенітету та незалежності України та введення воєнного стану в Україні".

Як відомо, первинне рішення РНБО містить 12 пунктів з них останній – Таємно. Тепер на засіданні Верховної Ради 26 листопада він повинен бути затверджений народними депутатами.

У той же час на сайті парламенту зареєстровано внесений главою держави проект закону про затвердження указу президента України "Про введення воєнного стану в Україні".

Також портал повідомляв про те, що профільний комітет Ради одноголосно підтримав введення воєнного стану в Україні. Також учасники екстреного засідання закликали закрити ряд "сепаратистських" телеканалів і спікерів.

На розгляд комітету було винесено законопроект "Про затвердження указу Президента України про введення воєнного стану". Комітет повинен дати висновок щодо цього проекту закону.

Як повідомляв "Знай.uа", експерт сказав, на що сподіватися Надії Савченко.

Також "Знай.uа" писав, що Савченко передумали відпускати.