Російські спецслужби нещодавно відкрито заявили про затримання українців під час атаки в Керченській протоці. Як виявилося, батьки одного з наших моряків дізналися про поранення сина зі ЗМІ.

"Я від вас зараз чую вперше цю інформацію. Я не особливо довіряю цій інформації. Я, звичайно, знаю Андрія. Це мій пасинок", - зазначали вони в коментарі одній з радіостанцій Євгенія, мачуха зниклого хлопця.

Після злочинного штурму українського судна Росією у неділю, 25 листопада, доля екіпажу та імені полонених військових залишалися невідомими. Однак уже наступного дня з’явилася інформація про поранених українських військових моряків, пишуть ЗМІ із посиланням на російські джерела.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

У повідомленні йдеться, що наразі у лікувальних закладах окупованого Криму нібито знаходяться:

Артеменко Андрій Анатолійович (31 березня 1994 року народження, Новоукраїнка);

Сорока Василь Вікторович ( 11 квітня 1991 року народження, Одеса);

Ейдер Андрій Дмитрович (20 грудня 1999 року народження, Одеса).

У Facеbook зареєстровані профілі людей з іменами Андрій Ейдер та Андрій Артеменко. Обидва вказують, що живуть в Одесі, публікують фото у військовій формі та на фоні військових кораблів.

Дивіться: РНБО просить ввести воєнний стан в Україні на 60 діб

Нагадаємо, Філарет терміново звернувся до українців і політиків через агресію Путіна. Як повідомляв "Знай.ua", Україна отримала потужного союзника у боротьбі із російською агресією. Також "Знай.ua", українцям пояснили, що означатиме запровадження воєнного стану.