В Бердичеві, як і в Житомирі, нерідкі конфлікти між водіями і пасажирами, однак вони рідко закінчуються чимось більшим, ніж словесною перепалкою. Але в середу, 12 грудня, на кінцевій зупинці одного з автобусних маршрутів пасажир побив водія маршрутки. Про це повідомляє місцевий сайт Бердичів.Biz.
Інформацію про подію підтвердили керівник прес-служби ГУНП в Житомирській області Алла Ващенко.

За її словами, 12 грудня в Бердичівський відділ поліції дійсно звернувся 65-річний водій маршрутки, житель райцентру з повідомленням про те, що близько 10.40 цього ж дня невідомий чоловік, знаходячись в салоні транспортного засобу, шляхом вільного доступу викрав 700 гривень.

Заявник розповів поліцейським, що на кінцевій зупинці маршрутного таксі один з пасажирів ніби заснув і він підійшов його розбудити. Зате той ударив водія в обличчя і кинувся бігти, попутно забравши кошти, що знаходяться на внутрішній панелі маршрутки.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Тривають слідчо-розшукові заходи для встановлення особи грабіжника.
Раніше повідомлялося, що в середу, 5 грудня, в Черкаси сколихнула страшна новина – чоловік прямо на зупинці був збитий на смерть маршруткою. Трагедія сталася приблизно о 11.00, передає обласна поліція.

"Водій маршрутного № 29, рухаючись заднім ходом, на території зупинки скоїв наїзд на пішохода, жителя міста Черкаси ", - кажуть у поліції.

Як запевняє поліція, загиблий отримав багато ушкоджень тіла та був доставлений до лікарні, але отримані травми виявилися несумісні з життям.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Водія автобуса затримали, відкрито кримінальне провадження.

Нагадаємо, у Харкові переповнений тролейбус спалахнув на ходу: паніка і крики.

Як повідомляв Знай.uа, автобус з українськими заробітчанами потрапив в смертельне ДТП у Європі.

Знай.uа писав, київського маршрутчика спіймали за огидним заняттям: робив це прямо в салоні.