Циклон, який зумовив складні погодні умови в Україні, все ще залишається над територією нашої країни. Згідно з цим, в найближчі дні в північних і західних регіонах, а також місцями в центральних районах буде йти сніг.

"Однак загальна тенденція - припинення опадів та зниження температури повітря. У атмосфери все по графіком - спочатку сніг, потім закріплення снігових уроків морозом", - прогнозує синоптик Наталка Діденко.

За її словами, вже найближчим часом вночі температура повітря опуститься до -2−8 градусів, а вдень - до -1−4 градусів. У неділю, 16 грудня, на крайньому заході опадів стане більше і трохи потеплішає.

"Наступного тижня в Україні домінуватимуть морози і суха погода, лише в західних областях періодично буде падати сніг і мокрий сніг і сніг. Підготуйтеся", - попереджає синоптик.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

снігопад
снігопад

У Києві 14−15 грудня - місцями помірний і невеликий сніг. У неділю, 16 грудня, і далі — без істотних опадів.

"У столицю також прийде похолодання. Вночі поступово від 3−6 до -4−9 градусів, вдень очікується -2−5 градусів", - попереджає Наталя Діденко і радить киянам бути обережніше - на дорогах "зміцніє" ожеледиця.

снігопад
снігопад

Нагадаємо, снігопади паралізували деякі рейси в четвер, 13 грудня, з таких аеропортів "Бориспіль" і "Київ" ("Жуляни"). Як повідомляє видання Інформатор, посилаючись на офіційних представників аеропорту, крім затримки кількох рейсів, аеропорти працюють у штатному режимі. Київ накрило густим покривалом снігу. І поки кияни милуються зимовою казкою, а діти безтурботно ліплять сніговиків, для мандрівників і тих, хто відправляється у відрядження на літаку, погода стала справжньою проблемою.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що погода не принесе українцям нічого доброго – варто очікувати виключно неприємності.

Як повідомляв портал Знай.uа, вітер пожартував над школою, зірвавши дах і перевернувши її у двір.

Також Знай.uа писав, що у Саудівській Аравії сталося несподіване – пустелю вкрило снігом.