Українські прикордонники у Чернівецькій області обстріляли автомобіль Volkswagen на литовських номерах. Відомо, що він прямував у бік кордону з Румунією.

Цю інформацію повідомили у прес-службі ДПСУ, передає "ХВИЛЯ".

У повідомленні говориться, що водій Volkswagen проігнорував вимогу зупинитися та не відреагував на попереджувальні постріли вгору. В результаті, прикордонникам довелося відкривати вогонь по колесах автомобіля.

Після пострілів, машина зупинилася, а з неї вибігло декілька чоловіків. Відомо, що в результаті інциденту на кордоні, водій авто був затриманий, він опинився в стані алкогольного сп'яніння.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

В багажнику Volkswagen прикордонники знайшли чотири скриньки з двома тисячами пачок сигарет і дві радіостанції.

Нагадаємо, що Міністерство фінансів і комітет Верховної Ради з питань податкової та митної політики підготували зміни у Тимчасовий порядок митного оформлення транспортних засобів, які виключають втручання митних органів у визначенні митної вартості. Про це повідомила голова комітету Ніна Південця на своїй сторінці в Facebook.

"Ці зміни, насамперед, повинні вирішити проблему коригування митними органами вартості транспортних засобів, щодо яких здійснюється митне оформлення", - заявила Південця.

Також вона пише, що методика визначення митної вартості транспортних засобів "призвела до величезних черг на митницях і створила перешкоди для власників авто на іноземних номерах для розмитнення своїх авто як можна швидше в пільговий період".

Також раніше портал писав, що на теренах інтернету з'явилася досить велика кількість оголошень про продаж "євроблях". Автомобілі продають буквально за сотні доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв, що столичних власників євроблях спіткало нове нещастя - невідомі вандали в Києві псують машини на єврономерах.

Також Знай.uа писав, найбільш поширені відповіді на питання про євробляхи.