На Волині, сьогодні, 14 грудня, на автодорозі у селі Піддубці Луцького району 68-річний чоловік на авто Volkswagen Passat, збив 9-річну дівчинку.

В результаті дівчинка померла на місці ДТП.

ДТП
ДТП

"За фактом смертельну ДТП слідчі внесуть відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинили смерть потерпілого) ККУ", – каже поліція.

Водієві загрожує строк від трьох до восьми років.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На місці події працює слідчо-оперативна група. Причина ДТП поки невідома.

Нагадаємо, Водій столичної маршрутки зі злості протаранив авто копів і кричав "тварюка!"

У четвер, 13 грудня, на вул. Драгоманова у Дарницькому районі Києва водій маршрутного автобуса №445 Дарниця-Позняки’їхав у поліцейський транспортний засіб. Скандального водія маршрутки наздогнав закон карми.

Про це йдеться в повідомленні dtp.kiev в соцмережі Facebook.

Відзначається, що спочатку водій обізвав одного з пасажирів "тварюкою" за те, що той затримував оплату за проїзд. І ситуація в салоні громадського транспорту автоматично напружилася.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" У Києві сталося страшне ДТП: Volvo влетів у відбійник

У Подільському районі Києва автомобіль влетів у бетонний відбійник. В результаті аварії водій загинув.

Про це повідомляє Інформатор.

Смертельне ДТП сталася на вулиці Новоконстянтинівській. Позашляховик марки Volvo XC 90 врізався у відбійник при в'їзді на міст. За кермом був 45-річний чоловік. Він помер, не приходячи в свідомість.

Також "Знай.uа" писав про те, що Четверо дітей провалилися під лід, але зуміли врятувати один одного: дивовижна історія з української глибинки

Надзвичайна подія сталася в селі Кінецьпіль Первомайського району Миколаївської області. Четверо школярів 9, 11, 12 і 13 років йшли на тренування з боротьби в школу, яка знаходиться на іншому березі протікає через село річки Кодима. Перейти річку можна було через міст. Втім хлопці вирішили скоротити шлях і пішли по замерзлій річці.