У Словенії, неподалік містечка Мурска-Собота перекинулися два мікроавтобуси на українській реєстрації. В результаті ДТП одна наша 63-річна землячка загинула, ще троє пасажирів отримали травми.

ДТП з українцями у Словенії: подробиці

ДТП у Словенії
ДТП у Словенії

За попередніми даними, у транспортному засобі тріснула шина, що й стало причиною його перекидання на бік. За кілька хвилин на місце події прибув ще один мікроавтобус "Мерседес Спринтер" на українській реєстрації.

ДТП у Словенії
ДТП у Словенії

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Однак водій другого мікроавтобуса допустив зіткнення з уже перекинутим транспортним засобом, у результаті чого опинився у кюветі. За даним фактом ДТП словенські правоохоронці проводять розслідування.

ДТП у Словенії
ДТП у Словенії

Пізніше заступник директора Департаменту консульської служби - начальник управління консульського забезпечення МЗС України Василь Кирилич, прокоментував цей інцидент:

ДТП у Словенії
ДТП у Словенії

"Внаслідок ДТП загинула громадянка України, двоє українців госпіталізовано в місцевій клініці. Постраждалим надається необхідна допомога", - зазначив він.

ДТП у Словенії
ДТП у Словенії

ДТП у Словенії
ДТП у Словенії

ДТП у Словенії
ДТП у Словенії

Дивіться: у Словенії автобус з українцями потрапив в ДТП

Нагадаємо, у Києві маршрутка протаранила тролейбус. Як повідомляв "Знай.ua", під Києвом на Гостомельській трасі сталася аварія: маршрутка врізалася в причіп вантажівки. Також "Знай.ua" писав, Харківське обласне бюро судово-медичної експертизи відправило до суду висновок, згідно з яким, експерти знову не змогли визначити, чи фігурантка смертельного ДТП Олена Зайцева знаходилася під впливом опіатів у момент аварії.