У Кривому Розі сталася тривожна аварія. Так, в центральному районі міста зіткнулись пасажирські ТС. Недалеко біля ринку на вулиці Лермонтова врізалися один в одного маршрутка №203 та тролейбус №20.

Про це стало відомо завдяки повідомленню журналіста одного з місцевих видань з місця аварії.

За інформацією ЗМІ, транспортні засоби рухалися за своїми маршрутами у напрямку до площі Визволення. Також журналісти повідомляють, що пасажири, пішоходи та водії в результаті інциденту не постраждали.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

В даний момент співробітники правоохоронних органів з'ясовують, хто порушив правила дорожнього руху, і що послужило причиною ДТП.

Варто нагадати, що в Харкові зіткнулися дві іномарки. 20-річна дівчина отримала травми. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції в Харківській області. Аварія сталася у понеділок, 10 грудня, близько 12:00. Дві іномарки врізались один в одного на проспекті Ювілейному. ДТП сталася між автомобілями “Mazda 826” і “Audi a-6”. За кермом першого був 22-річний чоловік, другим транспортним засобом керував водій, якому 36 років.

В результаті аварії 20-річна пасажирка автомобіля “Mazda” отримала закриту черепно-мозкову травму та забій скроні. Зараз дівчина перебуває в лікарні. Автомобілі отримали механічні пошкодження. Правоохоронці вирішують питання про кваліфікацію інциденту.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в неділю, 9 грудня, в Києві сталася чергова ДТП за участю поліцейських. У повідомленні говориться, що ДТП сталася в центрі Києва, 9 грудня вдень. З камер відеоспостереження видно, що авто з середньої смуги різко повертає ліворуч і підрізає патрульний автомобіль. Поліцейські, уникаючи зіткнення, виїхали на тротуар. В результаті - збито перехожого.

Нагадаємо, у Харкові переповнений тролейбус спалахнув на ходу: паніка і крики.

Як повідомляв Знай.uа автобус з українськими заробітчанами потрапив у смертельну ДТП в Європі.

Знай.uа писав, київського маршрутчика спіймали за огидним заняттям: робив це просто в салоні.