У Мережі з'явилися епічні фото з мітингу віруючих Української Православної Церкви Московського патріархату (УПЦ МП). У п'ятницю, 14 листопада, парафіяни УПЦ МП зібралися під будівлею Верховної Ради, щоб вимагати від уряду не втручатися в церковні справи – таким чином, вони також протестують проти отримання Україною Томосу про автокефалію. Нагадаємо, з позиції віруючих УПЦ МП, те, що відбувається – "церковний розкол". Що цікаво, на кадрах, приклонивши коліна, моляться не самі ситі священнослужителі, а звичайні люди, в більшості своїй – літні. Чи не означає це, що УПЦ МП намагається гребти руками жар парафіян?

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як раніше повідомляв наш портал, Філарет пояснив, чому Україні потрібен Томос. Той, хто служить ворогові – служить Дияволу.

Нагадаємо, що московські попи, а точніше – УПЦ МП, які все ніяк не можуть змиритися з наданням Україні Томосу про автокефалії, анонсували акцію протесту.

Раніше портал "Знай.иа" писав, що у Київ прибув представник Вселенського патріарха митрополит Гальський Еммануїл, який підготує Об'єднавчий собор.

Як повідомляв портал "Знай.иа", глава УПЦ Київського патріархату раптово заявив, що його архієреї з різних причин можуть відмовитися від прийняття вимог Вселенського Патріархату.