Циклон продовжує кошмарити українців, але вже найближчим часом можна очікувати припинення опадів і зниження температури повітря.

Цю інформацію повідомила на своїй сторінці в Facebook Наталія Діденко.

Так, згідно з прогнозом синоптика, вже найближчим часом вночі в Україні -2...- 8 градусів, вдень -1...- 4 градуси.

У неділю, 16 грудня на крайньому заході опадів стане більше і трохи потеплішає.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

На наступному тижні в Україні домінуватимуть морози і суха погода, лише в західних областях буде випадати періодично мокрий сніг та сніг.

Похолодає також і в Києві - 14-15 грудня місцями йтиме помірний або навіть невеликий сніг, 16 грудня і далі – без істотних опадів.

Температура поступово знизиться вночі від -3...- 6 до -4...- 9 градусів, вдень очікується -2...- 5 градусів. Крім того посилиться ожеледиця.

Нагадаємо, нарешті сніг закінчився майже у всіх областях, але рано радіти, на сонце може очікувати тільки Крим. Над усією територією країни нависли сірі невблаганні хмари. Крім того, немає опадів – і тепла, похолодає на 3-5 градусів.

На Заході сніг пройде ще у Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській і Чернівецькій областях. В інших просто хмарно. Стало значно холодніше, температура вдень від 0 до -4 градусів, а вночі від -2 до -8 градусів. Вітер східний 5-10 м/с.

А ось на Півночі вже ні в одній області не прогнозують сніг, тільки хмарно. Температура вдень по всіх областях від -2 до -4 градусів, а вночі -5…-7 градусів. Вдень у столиці очікується теж -2…-4, а вночі температура знизиться до -5…-7 градусів морозу. Вітер теж західний 5-10 м/с.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", вчені заявляють, що глобальне потепління найбільше відчують усі жителі Землі в 2019 році.

Також "Знай.uа" писав про те, що кілька років тому взимку на Україні відрізнялися сильними морозами, великими кучугурами і пронизливим холодом.