Відділення Нової пошти горить в Одесі біля селищя Котовського. Про це повідомив Юрій Дьяченко на своїй сторінці в Facebook.

За словами очевидця, горить відділення Нової пошти №11 за адресою вул. Миколаївська дорога, 243.

Одесити також повідомляють, що спочатку горів меблевий цех, потім вогонь перекинувся на шиномонтаж і поштове відділення, а пожежі передував вибух.

Популярні новини зараз
Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили
Показати ще

На місці працюють рятувальники і поліція, яка перекрила рух. Про постраждалих поки нічого невідомо.

На селищі Котовського великі пробки – у тому числі на кільцевій дорозі.

Geplaatst door Diachenko Iurii op Zaterdag 15 december 2018

Раніше ми писали, що під Римом горить масштабне звалище - італійську столицю миттєво оповив густий дим.

Місцевих просять закривати двері і вікна, тому що дим може бути токсичним. Тим, хто має респіраторні захворювання, взагалі не радять виходити з дому. Так само просять не випускати дітей. Гасити вогонь відправили 12 пожежних команд.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві на Героїв Дніпра сталася пожежа у багатоповерхівці. За даними джерела, пожежа в будинку за номером 32. Попередньо встановлено, що горить квартира і сходова клітка, в результаті чого люди не можуть врятуватися. На місце прибули рятувальники, однак у пожежників не вистачає довжини драбини. Очевидці поділилися відео. На кадрах видно, як люди сидять у своїх квартирах, вікна відкриті. Нікого не евакуювали.

Як повідомляв портал "Знай.uа" гучна трагедія американського містечка Парадайз, від якого залишилося тільки обвуглене згарищі після лісових пожеж, не так давно мучила ЗМІ і серця людей зі всього світу.

Нагадаємо, бойовик влаштував пекельний вибух, нутрощі розлетілися по всьому місту, багато загиблих.

Як повідомляв Знай.uа, на величезному заводі стався пекельний вибух, багато загиблих і поранених.

Знай.uа писав, у Харкові водій вирішив випробувати удачу і пролетів на червоний.