З понеділка, 17 грудня, в Україні частина областей буде ще засипати снігопадами, а в інших регіонах їм на зміну прийдуть люті морози. Про це повідомляє Гідрометцентр.

На початку робочого тижня найхолодніше буде в північних областях. Там температура впаде до -10 градусів у нічний час. Снігопади в цьому регіоні на час припиняться.

Заметіль і сніг випадуть на заході України. А от у Києві у понеділок, 17 грудня, буде морозно і сонячно. Температура повітря вдень становитиме від -3 до -5 градусів.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

У вівторок, 18 грудня, в Україні опадів не очікується. При цьому практично у всіх регіонах країни буде хмарно. Місцями очікується відчутне зниження температури.

Найтепліше буде на півдні України, де температура коливатиметься від -3 до +3 градусів. На заході країни від -5 до -1 градуса.

В центральних областях буде холодно. Вдень очікується від -8 до -6 морозу. Холодніше буде лише на півночі, де температура становитиме від -10 до -8 градусів. У східних областях очікується від -5 до -3 градусів.

У Києві у вівторок буде хмарно, а температура очікується від -10 до -8 градусів.

У середу, 19 грудня, в західному регіоні буде сонячно. Однак температура повітря знизиться вдень може досягати до -7 градусів.

У Києві, як і раніше, буде холодно і без опадів.

Циклон продовжує кошмарити українців, але вже найближчим часом можна очікувати припинення опадів і зниження температури повітря.

Нагадаємо, стихія зіпсує вихідний, навіть шуба не врятує. у Києві В неділю буде найхолодніше.

Як повідомляв Знай. ua, мокрий сніг і штормове попередження: де вдарить негода в Україні. В гори краще не їхати на вихідні.

Знай. ua писав, як українців неабияк подратує і заморозить. Погода приготувала черговий сюрприз для України.