В Україні очікується різке погіршення погодних умов в більшості центральних областей. Також очікуються тумани і все через циклон південного походження.

Про це написала синоптик Наталка Діденко на сторінці в Facebook.

Циклон зайде в Україну у вівторок, 11 грудня. Погода на південно-сході, півдні і в центральних регіонах країни різко погіршиться. Очікуються тумани, сніг з дощем, посилення вітру, на дорогах буде ожеледиця та налипання мокрого снігу.

"Інша територія України залишиться у вологому туманному повітрі без істотних опадів. Температура повітря коливатиметься близько нуля, на півдні +2...+5 градусів, в Криму до +7 градусів", - пояснює синоптик.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Крім західних областей вже в середу, 12 грудня, всю Україну охопить найпотужніший циклон південного походження.

У суботу, 15 грудня, в Україну прийде похолодання. Температура стане нижче, а опади практично припиняться.

Температура майже скрізь вдень коливатиметься в межах -1…1 градусів, лише на півдні буде тепліше, там синоптики прогнозують 2…5 градусів тепла. Вночі в Україні очікується -2…-4 градуси морозу. Варто відзначити, що в Івано-Франківській та Чернівецькій областях можливий мороз до -9 градусів.

"Погода на цьому тижні буде вкрай нестабільною, тому не лякайтеся можливих мігреней, стрибків артеріального тиску та іншого фізичного дискомфорту - осінь не хоче відступати", - додала синоптик.

Нагадаємо, погода перетворить українські дороги в каток, водіям наказали готуватися до страшного. Водіїв просять бути обережними на дорогах.

Як повідомляв Знай. ua, діставайте лопати - снігу буде по коліна. На цьому тижні, на території України буде відносно тепла погода, місцями пройде сніг з дощем, проте до кінця тижня різко похолодає.

Знай. ua писав, що українців закликали сидіти вдома, люта стихія не пощадить нікого. В Україну увірветься циклон південного походження.